DE SPORTSCHOOL

WELKOM BIJ NOTORIOUS GYM

Een van de grootste voordelen van onze sportschool is dat het altijd rustig is. Doordat wij alleen op afspraak en 1 op 1 werken, zit je nooit met een overvolle ruimte waar de apparaten allemaal bezet zijn. Het is een besloten gym waardoor er nooit spitsuren zijn en er genoeg aandacht is voor elke atleet. Juist voor het behalen van goede resultaten is gebleken dat 1 op 1 training het meest effectief is. Elke klant krijgt de aandacht die hij/zij nodig heeft. Ook kunnen we zo de resultaten goed monitoren en strak houden.
Of je nou af wil vallen, aan wil komen gewoon wat strakker wil zijn en/of spiermassa op je frame wil gooien bij ons zijn er de mogelijkheden.
Door onze jarenlange ervaring weten wij wel raad met jou doelen.
Dus neem vandaag nog contact op met ons en begin aan een gezonde levensstyle met Notorious coaching.

In onze trainingsruimte maken wij gebruik van de beste professionele machines die er zijn. Wij werken met bekende merken als Hammerstrengt, Panatta, Technogym en Life Fitness. Speciaal geselecteerd om een juiste en veilige manier van trainen aan te leren. Wij zitten gevestigd op de Symonszstraat 29 vlakbij gelegen aan de Scheveningseweg in Den Haag.
Notoriouscoaching oog voor detail !

Close
ALGEMEEN

Losse lessen kosten 65,- € per keer.
Een 10 rittenkaart kost 475,- € en is 12 maanden geldig. 1 maand borg bij afname pakket (vooruitbetaling van 1 maand en tevens opzegmaand).

Our socials
About
Translate »
× WhatsApp ons