DE SPORTSCHOOL

WELKOM BIJ NOTORIOUS GYM

Een van de grootste voordelen van onze sportschool is dat het altijd rustig is. Doordat wij alleen op afspraak en 1 op 1 werken, zit je nooit met een overvolle ruimte waar de apparaten allemaal bezet zijn. Het is een besloten gym waardoor er nooit spitsuren zijn en er genoeg aandacht is voor elke atleet. Juist voor het behalen van goede resultaten is gebeleken dat 1 op 1 training het meest effectief is. Elke klant krijgt de aandacht die hij/zij nodig heeft. Ook kunnen we zo de resultaten goed monitoren en strak houden.

In onze trainingsruimte maken wij gebruik van de beste proffesionele machines die er zijn. Wij werken met bekende merken als Hammerstrengt, Panatta, Technogym en Life Fitness. Speciaal geselecteerd om een juiste en veilige manier van trainen aan te leren. Wij zitten gevestigd op de Symonszstraat 29b vlakbij gelegen aan de Scheveningseweg in Den Haag.

ONZE TRAINERS

JAKO VAN DER VELDE (EIGENAAR)

Sinds mijn tienerjaren ben ik actief in de sport. De eerste sporten waar ik mee begon waren verschillende takken van vechtsport. Vanaf mijn 17e begon ik met intensieve krachttraining om vervolgens 2 jaar later te starten met mijn 1e bodybuilding wedstrijd. De liefde voor de sport was er direct, zeker toen mijn eerste wedstrijd bekroond werd met een 1e plaats. Er volgde nog vele andere wedstrijden zowel nationaal als internationaal waar ik aan meedeed (zie hieronder).

Aangezien ik al heel wat jaren meedraai met wedstrijden is het nu tijd om mij vooral te richten op coachen. De passie voor de sport deel ik graag met anderen.Vooral met de grote en vele sportschool concerns tegenwoordig, schiet een goede techniek en manier van trainen er vaak bij in. Veel mensen gaan naar de sportschool zonder enige kennis van trainen of techniek. Wij zijn in de laatste jaren vaak benaderd door mensen, die info wilden over de juiste manier van trainen en eten. Daarom zijn wij met dit concept en deze gym begonnen. Om mensen wegwijs te maken in het trainen, ze een goede leefstijl aan te leren en de juiste technieken en oefeningen te laten zien.

GREGO FRANSICA

Ik ben Grego Francisca, geboren op Curacao. Ik kom uit een familie waar bijna iedereen aan bodybuilding doet. Voordat ik begon met deze sport deed ik aan verschillende sporten zoals: voetbal, honkbal, atletiek en kickboxing.

Tot ik mij besloot, mij te storten op de sport waar ik min vader altijd mee bezig zag.
Mijn eerste wedstrijd was de Mr Hercules in 2006 waarna ik in 2008 naar Nederland ben gekomen om te studeren en om hier mijn carriere te vervolgen.

Ik heb verschillen wedstrijden gedraaid met een mooie plaatsing. Nu zit ik al een tijd bij Team Notorious waar we veel plannen hebben, zowel voor mijn eigen wedstrijden als voor de mensen die wij hier bij Notorious Gym kunnen begeleiden. Blijf ons volgen en contact met ons op want, samen gaan we de top bereiken.

IMMEKE ANDELA

Ik ben vanaf 2004 actief in de fitness en vanaf 2008 als personal trainer. Van mijn grootste hobby heb ik mijn beroep gemaakt; namelijk het begeleiden en adviseren van mensen naar hun persoonlijke doelstellingen en een gezondere levensstijl. Ik ben niet alleen werkzaam in de gym, ik geef ook outdoor personal training, boksen, voedingsadvies en bootcamp trainingen! Ik werk veel samen met fysiotherapeuten, fitnessatleten en andere personal trainers. Hierdoor ben ik zeer allround in het in het maken van trainingen op maat.